Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Korfbal mladší žáci

Dne 26. února se mladší žáci vydali na dlouhou cestu do Českých Budějovic.

  • Ilustrační foto: Petr Jandora.

První zápas hráli proti domácímu týmu. Znojemští byli favority, začaly padat  koše, hráči byli akční a snažili se neztrácet nahrávky a trefovat. Po  prvním poločase byl výsledek 3:3. Hráči dostali poučení jak hrát dál a vrhli se do druhého poločasu. Koše padaly na jedné i na druhé straně a všichni se snažili  výsledek dorovnat. Znojemští hráči se snažili své soupeře přehrát, ale to se jim nepovedlo. Po konečném písknutí byl výsledek 7:7.

Menší pauza a Znojemští se vrhli na další zápas, který hráli s Brnem. Už od  začátku byla únava na některých hráčích dost vidět, a proto se střídalo. Brněnští hráči měli akčnější hru než Znojmo. Soupeřům koše padaly, ale Znojemským  vůbec. Hráči byli nervózní, protože za celý poločas jim nepadl ani jediný koš. Poločas skončil 4:0 ve prospěch Brna. Všichni se snažili ze všech sil a hra se začala zlepšovat. Spousta neproměněných šancí, zkažených přihrávek a také  některé penalty. Ke konci zápasu začali Znojemští více střílet, tak byla i větší  pravděpodobnost, že koše padnou, a tak se i stalo. Během chvilky byl výsledek hned  jiný, ale to už nestačilo. Zápas skončil přes velkou snahu Znojma 8:4 pro Brno.  Tento výsledek ale nemůže Znojemské sesadit z 1.místa v tabulce.

Sestava týmu: Kapitán: Denisa Mouchová, trenér: Lenka Toufarová, hráli: Tereza Chrástová, Ivana Vejtasová, Michaela Filipovszká, Kateřina Hrbáčková,  Hana Toufarová, Jan Toufar, Au Quang Hoa, Radek Nekvasil a Vojtěch Lacko. 

Gabriela Filipovszká