Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Kolo pro život

„Seriál Kolo pro život je určen pro každého, kdo má rád horská kola. Nezáleží na tom, jestli jsou vám 3 nebo 70, jestli jste začátečník nebo profík, jestli jezdíte na kole pravidelně nebo jen svátečně. Jediné, na čem záleží, je, že si chcete zasportovat, užít si krásný den spolu s přáteli, rodinou, případně porovnat síly s ostatním závodníky.

Máme trasy pro všechny výkonnostní kategorie, a dokonce speciální seriál pro děti se závody od těch nejmenších na odrážedlech až pro mládež do 13 let. Už tady jsou děti rozděleny na kluky a holky a věříme, že rodiče těmto závodům udělají patřičnou kulisu. Pak následují další dětské závody v okolí louckého kláštera. Svoji kategorii mají i kadeti. Další pohodovou záležitostí jsou krátké fitness jízdy, které jsou určené také rodinným týmům a začátečníkům, kteří jezdí na biku jen tak občas pro radost,“ uvedl pořadatel znojemského závodu Miroslav Kučera.

Seriál Kolo pro život se jede pošestnácté, na Znojemsku potřetí, a to v sobotu 10. září. Nejdelší trasa B měří 56 km a má převýšení 446 metrů (start ze znojemského Masarykova náměstí v 11.30), trasa C je dlouhá 31 km s převýšením 308 metrů (start loucký klášter v 12.35), trasa D - fitness jízda rodičů s dětmi - má délku 16 km a převýšení 190 metrů (start loucký klášter v 12.30).

Dětské trasy startují z louckého kláštera od 09.20 do 11.55, kdy na trať vyrážejí kluci na odrážedlech. V průběhu celého dne se bude konat bohatý doprovodný program pro dospělé i pro děti, samozřejmostí je bohaté občerstvení, nebude chybět ani burčák s podmanivou hudbou cimbálovky. Od 18.00 bude nejen pro účastníky připraveno vystoupení znojemské country kapely Paroháči.

Podrobné informace o přihláškách, parkování, dobách startu a dalších na www. kolopro.cz.

-eis-