Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Kdo v turistickém ruchu něco znamená, na Regiontouru chybět nebude

Brněnská výstava Regiontour 2018 je za dveřmi. Mezinárodní veletrh turistických možností se uskuteční ve dnech 18.-21. ledna na brněnském výstavišti.

„Na této nejvýznamnější akci lednového veletrhu opět nebudou chybět města, městyse a obce z našeho regionu. A to nejen Moravský Krumlov, Vranov či Miroslav, ale i ostatní menší obce, kterou mohou ukázat svoje zajímavosti a pozvat na kulturní akce,“ přiblížil situaci Samir Maloula, ředitel Znojemského regionálního rozvoje (na snímku).

Mezi těmi, kteří se budou na brněnském výstavišti prezentovat, nebudou chybět kupříkladu ani Hluboké Mašůvky, Dobšice, Jevišovice, Kuchařovice, Višňové, Blížkovice, Únanov, Mikulovice, Černin, Vevčice, Boskovštejn, Jiřice u Moravských Budějovic, Rozkoš či Střelice.

„Návštěvníci budou mít možnost ochutnávat znojemská vína i jiné speciality z regionu. Expozice se nachází v pavilonu P. K dispozici na stánku budou propagační materiály mnoha obcí. Ve Znojemské expozici budou probíhat bezplatné ochutnávky znojemských vín, při kterých mohou návštěvníci degustovat vína různých odrůd a vinařů,“ doplnil Samir Maloula.

 

-TIK-