Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Kacetl mění dres, vybraly si ho extraligové Budějovice

Znojemský odchovanec a v posledních dvou sezonách brankářská jednička Orlů v EBEL Ondřej Kacetl kývl na extraligovou nabídku klubu HC Mountfield. Informoval o tom ve čtvrtek web hcorli.cz. Dvaadvacetiletý gólman je tak v pořadí třetím znojemským odchovancem, který letos opouští svůj mateřský klub. Do Českých Budějovic zamíří Kacetl společně s obráncem Martinem Pláňkem, o jehož přestupu se ví zhruba měsíc.

  • Ondřej Kacetl.

Kacetl letos odchytal za Znojmo 38 zápasů v základní části, ve kterých držel úspěšnost zákroků 91,92 procent a průměrný počet obdržených gólů na zápas měl 2,92. Ve vyřazovacích utkáních však dostal od trenéra Stloukala přednost Filip Landsman. Kacetl nastoupil pouze ve dvou střetnutích a v obou byl později střídán.

Budějovický klub od mladého znojemského odchovance očekává hlavně zajištění postu brankáře do budoucna. „Byl o něj zájem z několika extraligových klubů. Jednali jsme tak o jeho příchodu s předstihem a velice intenzivně. Jednání se nám podařila dotáhnout do konce a se Znojmem jsme se domluvili na přestupu. Ondřej Kacetl ve Znojmě nasbíral na svůj věk už bohaté zkušenosti, a proto s ním nyní jednáme o dlouhodobé smlouvě,“ uvedl pro web hokejcb.cz sportovní manažer HC Mountfield Petr Sailer.

Ivo Krajc