Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Již dnes startuje florbalová Tipsport Superliga!

Se začátkem školního roku startují také ligové soutěže a florbalová Tipsport Superliga není výjimkou. Ve čtvrtek 6. září se znovu roztočí celý florbalový kolotoč. Tatran Střešovice přivítá v pražském derby Spartu a znojemský LAUFEN se představí na Vinohradech. Jedním kolem to však nekončí, hned v neděli se odehrají další utkání nejvyšší soutěže, a to už se Znojmo ukáže doma proti Vítkovicím!

  • Ilustrační foto

TJ Sokol Královské Vinohrady je nováčkem letošního ročníku Tipsport Superligy. V loňském finále 1. ligy mužů dokázaly porazit Torpedo Havířov 3:2 na zápasy a tím se vrátili mezi florbalovou smetánku. Jihomoravany tak nečeká nic lehkého, když budou stát proti odhodlanému celku, který je hladový po prvních superligových bodech. Důkazem toho může být loňské úvodní vítězství LAUFENU 4:9 na půdě Liberce, kam Znojmo zcela jistě nepřijelo jako favorit.

 

V neděli zavítá Tipsport Superliga do Znojma! Domácí se střetnou s vícemistry z Vítkovic. Zvučnější jméno si fanoušci mohli na začátek sezony jen těžko přát, když přijede kádr s několika reprezentanty. Právě s ostravským celkem odehrál LAUFEN na domácí palubovce v loňské sezoně jeden z nejlepších zápasů, když ještě v průběhu třetí třetiny vedl, ale díky brankám v oslabení utkání nakonec ztratil.

Teď však začíná nová sezona a s ní je tu i nová šance na skalp věhlasného soupeře.

Utkání se odehraje v neděli 9. září od 17 hodin v Městské sportovní hale Znojmo.

 -pan-