Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Jihomoravský pohár sedmých tříd

Sedmačky absolvovaly velmi náročný volejbalový víkend (18.-19.2.), v sobotu odehrály tři těžké zápasy v Krajském poháru starších žákyň a v neděli odjely na základní školu „Milénku“ v Brně hrát opět tři zápasy se stejně starými volejbalistkami i volejbalisty.

Proti týmu KP Brno sehrály naše hráčky velice hezký zápas. O vítězství rozhodl servis, přítah a hlavně zkušenosti v koncovkách. Bojovalo se o každý míč, ale špatný příjem na naší straně Znojmačkám nedovolil, aby si přihrály a z toho mohly zaútočit. Strach ze zkaženého míče u některých hráček přerostl ve hloupé chyby, a zápas tak o pouhé tři body připadl protihráčům.

Proti volejbalistům ze ZŠ Milénovy naše děvčata doslova bojovala. Vyšší a silnější kluci neváhali použít tvrdé útoky, které byly nad síly našich hráček, avšak holkám se podařilo odehrát opravdu velmi slušný počet bodů v obou setech. Proti poslednímu týmu z Letovic si zahrála i děvčata z lavičky, a soupeře dokonce bez větších obtíží porazila v obou sadách. Náročný víkend tak žákyně C zakončily 3. místem v Jihomoravském poháru.

-AB-