Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Hokejisté zpestřili program Dne dětí

Šestice hokejistů z týmu Orlů byla ve středu 1. června na Horním náměstí ve Znojmě k dispozici všem zájemcům o autogram nebo společnou fotografii. V rámci konání Velkého dětského dne se hráči podepisovali nejen dětem, ale také dospělým. Dopoledne rozdávali autogramy Radek Haman, Lubomír Štach a Jan Lattner, odpoledne byl fanouškům k dispozici gólman Ondřej Kacetl a útočníci Jiří Beroun a Tomáš Hradecký.

O tom, kteří hráči se programu zúčastní, rozhodli svým hlasováním čtenáři internetových stránek www.hcorli.cz. Ti nejvíce hlasy obdarovali nejen zkušené opory mužstva, ale i mladé znojemské naděje. „Je tu plno dětí, zájemci o podpis byli. Myslím, že je to vydařená akce,“ pochvaloval si kapitán Orlů Radek Haman.

Přestože příchod dopolední skupinky hokejistů provázel déšť, počasí se postupně umoudřilo, a Lubomír Štach tak například mohl předvést své umění s florbalovou holí. Odpolední trojice pak už měla plné ruce práce s rozdáváním podepsaných karet i plakátů.„Je to hlavně pro děti, když dnes mají ten svůj den,“ řekl znojemský odchovanec Jan Lattner.

 

-LC-