Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Golf Těšetice - Jubilejní turnaj

V sobotu 13.8. se na Golfovém hřišti v Těšeticích uskutečnil Jubilejní turnaj, který pořádal ing. Jan Zmeko ke kulatému výročí svého narození. Turnaj probíhal za velmi příjemného počasí a za hojné účasti golfistů. Startovalo 30 hráčů ze 7 golfových klubů v 9 flajtech - canonem.

  • Luboš Procházka, Jan Zmeko, Jiří Štefl a Karel Súkup.

Výsledky: Největším překvapením byl Ladislav Súkup z TesGK, který startoval poprvé v kategorii mužů s HCP 0-18, tuto kategorii vyhrál, a navíc se stal absolutním vítězem na rány. Gratulujeme. Druhý skončil Ladislav Bajcar ze Znojemského golfového klubu, jenž dal také Nearest to pin (nejblíže k jamce) a třetí Richard Filák (TesGK). V kategorii mužů 18,1-30 získal zlato Karel Bobek (TesGK), který na „svůj“ turnaj čekal několik let, druhý byl Pavel Všianský z GK Austerlitz a třetí Roman Havránek z GC Brno Jinačovice. Kategorii Muži 30,1-54 vyhrál Lukáš Seifert (TesGK), i ten se po několika sezonách dočkal první „zlaté medaile“, druhý byl Břetislav Kašparovský z GK Austerlitz a třetí Petr Beck (TesGK). Kategorii žen vyhrála Danuše Becková (TesGK), která stanula poprvé na příčce nejvyšší, druhá skončila Ivana Havránková, GK Brno Žabovřesky a třetí Hana Bobková (TesGK). V kategorii senioři kraloval Karel Súkup (TesGK), na druhém místě skončil oslavenec Jan Zmeko (TesGK) a třetí Jiří Štefl z GK Brno Jinačovice. Nejdelší odpal na jamce č. 5, která má 550 m, dal Stanislav Jelínek, ml.

Vážení příznivci golfu, rádi bychom vás v pátek 19. 8. v 10.00 hod. pozvali na golfovou akci Golf-Cirkus, kdy na naše hřiště přijedou hrát známí herci David Suchařípa a Pavel Nečas, kteří se rozhodli během sezony zahrát si na všech golfových hřištích v ČR, navíc budou mít s sebou zajímavého hosta, nějakého herce či sportovce a celou akci bude natáčet televizní štáb. Jedná se o charitativní akci.

S. a J. Jelínkovi