Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

GLADORK ARENA 7 - Soudný den

Blíží se nám další ze série znojemských galavečerů MMA. A to již v pátek třináctého. Na Vídeňské 25, stejné místo konání s novým názvem Gladork GYM. Hala bude otevřena od 18.00 hod., v 19.00 hod. proběhne oficiální zahájení.

Tentokrát se můžete těšit na 13 zápasů, kdy budou čtyři profesionální MMA zápasy, amatérské MMA zápasy, boxerská ukázka a také grapplingový zápas zkušených borců o prize money, pod záštitou Roberta Kolskiho. Kvalita a zajímavost budou zase vyšší. Tentokrát uvidíme hlavní zápas těžkých vah a žhavou novinkou bude rozhodně čtyřčlenná PROFI pyramida ve váze do 66 kg, kdy vítězové půjdou ještě jednou do klece, a to před hlavním zápasem večera!

Uvidíme pět domácích borců z Valetudo – RK a také domácího boxera z Řešeta. Ke svým prvním zápasům nastoupí Michal Tomek, Patrik Dufek a Martin Strouhal, mezi profesionály se představí Michal Jančuška, a to rovnou ve výše zmíněné pyramidě! Dále v boxerském zápase uvidíme Laďu Lengála. Hlavní profesionální zápas obstará Benjamin Islami s nebezpečným soupeřem z pražského klubu Pro7sport Alexandrem Cvernou.

Přijďte na skvělou akci v pátek třináctého! A uvidíte, co se bude na toto magické datum dít a jak se bude dařit domácím proti těžkým soupeřům!

Valetudo - RK