Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Fotbalový turnaj Černého sklepa v Dobšicích

Druhý ročník turnaje v malé kopané mužů se hrál od sobotního dopoledne až do večera na zahradě penzionu Černý sklep v Dobšicích.  

  • FOTO: -stlba-

Travnaté hřiště bylo po nočním vytrvalém dešti hodně podmáčené, ale v době konání turnaje - díky Bohu - nepršelo a bylo slunečno. To byl jeden z nejdůležitějších  faktorů, který vždy rozhoduje o tom, jestli taková akce vyjde nebo ne. Pořádající penzion Černý sklep sehnal dostatek věcných cen od sponzorů pro všechny hráče a tak ve výsledcích turnaje figurují dvě mužstva na bronzové příčce. Zúčastněné týmy hýřily nejen zajímavými herními finesami a technickými kousky, ale též velice originálními a nápaditými názvy.

Vítězem se stalo mužstvo „Orli – mladá krev“ složené z mladých hráčů znojemských hokejistů. Tým ČSTV ( Československý tým veteránů) k velkému překvapení neobhájil prvenství z loňského  ročníku a skončil druhý. Bronzové příčky obsadila mužstva „AC Vlci z Dobšic“ a „Bayern Křepice – All stars“. Nejlepším střelcem turnaje se stal Karel Veselý s osmnácti brankami, z mužstva ČSTV. Kromě hráčů se dost nadřeli i oba  rozhodčí – pánové Richter a Hrůza. I oni mají svůj podíl na tom, že v černém sklepě turnajová nálada a celková atmosféra černé rozhodně nebyly.

-stlba-