Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Fotbalová sestava 1.SC Znojmo na jaro se pomalu rýsuje

Před sobotním plesem si druholigoví fotbalisté dali jako aperitiv utkání v nedaleké Třebíči. Trenéři Bohumil Smrček s Michalem Sobotou sice stále zkoušejí nejoptimálnější sestavu na jaro a zkoušejí různé varianty, ale kostra mužstva je jim v podstatě jasná. Pochvalu za solidní a uvolněný výkon v mrazivém vzduchu zasluhují všichni. Vedoucí mužstva pan Jiří Podzemský nám opět poskytl zajímavé a také zasvěcené informace. Příští víkend mají hráči volno.

  • Ilustrační foto: Petr Jandora

HFK Třebíč – 1.SC Znojmo   0:5  (0:2)
Branky:
11´ Lukáš, 25´ Zifčák, 53´ Podzemský, 60´ Cihlář, 68´ Rolinc.
Sestava Znojma: Hrubý – Sukup (46´Švarc), Yonov (46´ Avdič), Hnaníček (46´Odehnal), Cihlář – Šmahaj, Lacko (46´Podzemský) – Mudra (46´ Krhut), Zifčák (46´Rolinc), Lukáš – Vašíček (46´ Mandula),  trenéři: Smrček, Sobota.
Utkání s divizní Třebíčí začalo asi zřejmě již sestavou, která více směřuje k té soutěžní (chyběli jen zranění Mička a Hříbek). Naše herní převaha byla znatelná. Přece jenom rozdíl dvou soutěží, intenzita i délka přípravy obou týmu je někde jinde a je znát.  První branka padla po krásné akci již v jedenácté minutě. Vše začalo rozehrávkou ze středu hřiště Lackem a krásným centrem z pravé strany.  Pohotový Vašíček nejprve hlavou trefil domácího brankáře a po té Tomáš Lukáš ostrou střelou poslal míč poprvé do třebíčské sítě. Druhá branka padla v 25.  minutě a aktérem byl „explzeňák“ Jirka Zifčák.  Krásnou přihrávkou jej ke vstřelení gólu vyzval kapitán Todor Yonov. Do poločasu mělo ještě Znojmo několik šancí , ale skóre se neměnilo. Do druhé půle oba týmy prostřídaly sestavy a brankostroj Znojma pokračoval. Po přihrávce z levé strany od Manduly zvýšil Podzemský z hranice šestnáctky a s pomocí lehké teče  domácího obránce zvýšil na 0:3  Podzemský. V 60. minutě se poprvé zapsal střelecky v rodném Znojmě navrátivší se Tomáš Cihlář. Trestný kop provedl perfektně a levačkou přinutil domácího brankáře lovit míč ze své sítě již po čtvrté. Na konečných 0:5 pro Znojmo upravil opět po krásné fotbalové akci v 68. minutě Jakub Rolinc. I přes nepříjemný mráz naše hráče lichotivý výsledek pomyslně zahřál i povzbudil.  V sobotu mohou jít klidně plesat.

-stlba-