Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Fotbalová přípravka 1.SC Znojmo je skvělá

Úspěšný podzim má za sebou starší přípravka (ročník 2004) 1. SC Znojmo vedená trenéry Paličkou a Bartoňkem. Odehrála celkem 28 mistrovských utkání ve třech soutěžích a pouze jedenkrát odešla poražena. Stalo se tak ve 24. utkání sezony a nad její síly bylo mužstvo ČAFC Židenice (7:8).

  • Ilustrační foto: Petr Jandora

Hráči bojovali hned ve třech soutěžích. V okresním přeboru starších přípravek je bilance následující 8 0 0 110:14 24 bodů. Po podzimní části je přípravka na 4. místě se ztrátou 4 bodů na vedoucí IE Znojmo, ale má odehráno o pět zápasů méně.

V rámci okresu přípravka nastupuje i v okresním přeboru mladších žáků (7+1). Ani v této soutěži nepoznala přípravka hořkost porážky a s bilancí 8 0 0 66:12 24 bodů přezimuje na prvním místě tabulky.

Poslední soutěží je krajský přebor starších přípravek, ve kterém startuje 18 mužstev. Bilance 11 0 1 112:35 33 bodů stačí na druhé místo v tabulce za vedoucí Zbrojovkou Brno „A“, která má stejně bodů, ale lepší skóre. Cenné je vítězství nad Zbrojovkou Brno „A“ v poměru 11:6.

Celková podzimní bilanceznojemské přípravky je následující: 28 zápasů 27  0 1 288:61 81 bodů.

Ani v zimní období nebudou hráči odpočívat. Kromě pravidelných tréninků je čeká spousta halových turnajů, které hráče dobře připraví na jarní soutěže a oni se pokusí jednotlivé soutěže vyhrát, což je určitě v silách tohoto kolektivu.

Kádr starší přípravky 1. SC Znojmo tvoří tito hráči: Vaněk Dominik, Jakubec Vojtěch, Navrátil Tomáš, Kozyuk Daniel, Železný Petr, Kselík Petr, Ryška Adam, Cakl Rudolf, Štola Radim, Bartoněk Milan, Šuba Pavel, Košíček Jakub. Pokud jim chuť do hry zvané fotbal vydrží i v příštích letech, určitě o mnohých z nich ještě uslyšíme.  

-stlba-