Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Fotbalisté ze Slovenské se v kraji neztratili

Po obrovském úspěchu mladších i starších žáků - fotbalistů ze ZŠ na ul. Slovenská ve Znojmě, kdy zvítězili v okresním kole v kopané Mc Donaldś Cup, znovu mladí sportovci předvedli na veřejnosti své rychlé kopačky. V silné konkurenci nejlepších družstev celého Jihomoravského kraje si v krajském finále v Brně starší žáci odvezli domů bronzové medaile a mladší vybojovali krásné 6. místo.

  • Úspěšní mladí sportovci na letošním fotbalovém klání Mc Donaldś Cup Brno. FOTO: Jana Šebáková

„Za skvělou reprezentaci naší školy i celého okresu patří chlapcům velké poděkování a pochvala. Děkujeme i kaučům z řad rodičů, kteří mají na úspěchu také velký podíl, a to pánům Vechetovi, Bílkovi a Velebovi,“ uvedla pedagožka Jana Šebáková.

Mladší kategorii reprezentovali: Jakub Krnáč, Pavel Neubauer, Martin  Peřinka, Adam Špaček, Filip Vecheta ze 3.C, Michal Bílek ze 3.B, Pavel  Bartůněk, Luboš Scharf, Pavel Šuba z 2.C, Martin Pigl a David Věrný z 1. C.

Starší kategorii reprezentovali: Jakub Čtveráček, Vojtěch Konečný, Jan  Molnár, Adam Navrátil, Ondřej Svoboda, Michal Švanda a Petr Veleba z 5.C,  Robert Mang, Roman Odvárka, Tomáš Pigl, Jakub Pospíšil, Matyáš Šána a David Zimola ze 4.C.

-r-