Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Fotbalisté 1.SC mají za sebou týdenní soustředění

Start Fotbalové národní ligy se pomalu ale jistě blíží, fotbalisté 1.SC Znojmo ladili formu na týdenním soustředění v Uherském Brodu, jehož součástí byly i dva přípravné zápasy – s Karvinou a Trenčínem. Přípravu zakončí Znojmo již v domácím prostředí generálkou proti Uničovu v pátek 26. února ve 14:30 na Městském stadionu v Horním parku.

MFK OKD Karviná - 1.SC Znojmo FK

2:1 (2:0)

 

Branky: 41. Glaser (pen.) - 45. Pokorný (vla.) 89. Žondra

MFK OKD Karviná: Pindroch (46. Pastornický) – Moravec (46. Puchel), Janečka (60. Tóth), Hošek, Eismann – Šisler (46. Sedlák) – Juřena, Duda (46. Pospěch), Glaser, Puri – Urgela (60. Lingr)

1.SC Znojmo FK: Veselý (46. Doleček) – Helísek (60. Vavřík), Weber (46. Okleštěk), Nepožitek (70. Nepožitek), Odehnal (46. Bělíček), Pokorný, Žondra, Ledecký (46. Njire), Šumbera, Šamánek (46. Stáňa), Mezlík

Na přírodní trávě v Újezdci u Uherského Brodu sehráli svěřenci trenéra Radima Kučery přípravný zápas proti jednomu z našich rivalů z bojů o postup do první ligy - Karviné. Všechny podstatné věci se udály na konci obou poločasů. V tom prvním dvakrát udeřil soupeř, na konci druhého poločasu jsme snížili Bronislavem Stáňou na konečných 1:2 ve prospěch Karviné. V utkání se kopaly rovnou dva pokutové kopy. Soupeř svůj proměnil, my naopak ne.

Radim Kučera (Trenér Znojma): S herním projevem jsem byl spokojený. To, co jsme chtěli v utkání praktikovat, být silní na míči, se nám dařilo. V ofenzivě jsme zkoušeli různé druhy kombinací, což vycházelo. Bohužel individuálními chybami jsme se připravili o výsledek. Což je míněno v defenzivě, ale také v ofenzivě, když jsme neproměnili gólové šance.

 

AS Trenčín - 1.SC Znojmo FK

5:1 (4:1)

 

Branky: 14. a 22. van Kessel, 16. Schet, 41. Šulek, 57. Maierhofer – 38. Žondra

AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík, Skovajsa, Madu (74. Opatovský) – Holúbek – Jančo (60. Lawrence, Rabiu – Guba (73. Kalu), Van Kessel, Schet (45. Maierhofer)

1.SC Znojmo FK: Veselý - Mezlík, Odehnal (80. Vavřík), Nepožitek (76. Svozil), Pokorný, Helísek, Okleštěk, Weber (58. Šumbera), Šamánek (58. Stáňa), Njire (40. Ledecký), Žondra

Slovenský mistr z Trenčína, pro něhož byl zápas generálkou na ligu, od úvodní minuty prokazoval svoje kvality a také ofenzivní sílu. Do poločasu stihl vstřelit čtyři góly a v podstatě už v této době rozhodl o své vysoké výhře. Znojemským hráčům se nedala upřít snaha, ale bylo to proti soupeři s několika zahraničními hráči v sestavě opravdu těžké. Náplastí pro Jihomoravany mohl být alespoň gól Libor Žondry.

Radim Kučera (Trenér Znojma): Zvěsti, které Trenčín předcházely, se potvrdily. V minulé sezoně vyhrál double - slovenskou ligu i pohár. Právem patří mezi TOP na Slovensku. Pro nás to byl výborný test, kdy jsme po týdenní zátěži, i když výsledek byl špatný, zápas zvládli. Hráči v té únavě pracovali dobře, a to se mi líbilo. Ukázali jsme si, že můžeme i proti tak silnému soupeři pracovat v bloku. Největší problémy nám dělalo, když šel Trenčín do brejku. Kdybychom hráli v ještě hlubším bloku, soupeř by nám tolik neutíkal. Chtěli jsme si ale vyzkoušet i proti tak silnému soupeři vysoké napadání a mnohdy se nám to dařilo.

-ZP-