Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Florbalový mladší žáci v Brně na výbornou

O víkendu 12. 11. se konal již třetí turnaj mladších žáků DDM TJ ZNOJMO v Brně.

  • HŘ zleva: trenér M. Šabatka, M. Ďuriška, V. Hrůza, J. Palaščák, P. Zábojník, O. Karady, as. trenéra Z. Frank st., J. Stromko. SŘ: A. Pavlík, Z. Frank ml., P. Cihlář, Kubík, Novák. Piwowarczik, Bajko.

Mladí florbalisté si zatím vedou velmi dobře a potvrdili to i v Brně. Na tomto turnaji se postupně utkali s těmito týmy SK Fbc Líšeň, Fbc Aligators Orli Boleradice, Gullivers Sokol Brno l a Bulldogs Brno.

První dva zápasy měli za úkol vyhrát  a to se nakonec  povedlo, ale lehké to zrovna neměli, třetí zápas proti Gullivers byl hodně důležitý vzhledem k tomu, že první vyhráli brněnští hráči a znojemským mladíkům se jim tuto prohru chtělo vrátit a nakonec se to po velmi pěkném duelu podařilo. Poslední zápas proti Bulldogs měl podobný náboj, a tak se opět, bylo na co dívat, brněnští hráči se ujali v první třetině vedení a drželi ho až do závěru třetí třetiny, kdy se znojemským hráčům podařilo vyrovnat, ale v zápětí nešťastně opět inkasovali. Závěrečná hra bez brankáře v poslední minutě vyrovnání nepřinesla a naopak Bulldoci svým třetím gólem do prázdné branky potvrdili svoje vítězství. Přesto je trenér Znojma se svými svěřenci spokojen“ Kluci se opět vydali ze všech svých sil a dokázali, že jsou velmi kvalitními hráči i přesto, že poslední duel nešťastně prohráli, všem hráčů patří velká pochvala za předvedený výkon“ konstatoval spokojený trenér.

Výsledky: Znojmo – Líšeň 5:1, Znojmo – Boleradice 7:3, Znojmo- Gullivers  4:3, Znojmo – Bulldogs 1:3.

Sestava DDM TJ Znojmo: brankáři - Adam Piwowarzcik,Tomáš Bajko, obránci - Adam Pavlík, Ondřej Karady, Vojtěch Hrůza, Pavel Zábojník, útočníci - Martin Ďuriška, Jan Novák, Zdeněk Frank, Pavel Cihlář, Jakub Stromko, Jiří Palaščák, Filip Kubík. Trenér Marek Šabatka.