Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Florbaloví dorostenci vybojovali postup do 1. ligy

V sobotu 27. 4. 2013 nastoupili znojemští dorostenečtí florbalisté v 16.00 hodin v městské sportovní hale v parku ke svému druhému zápasu proti týmu Panthers Otrokovice, se kterým bojovali o postup do nejvyšší dorostenecké soutěže.

 

S náskokem v podobě vítězství v Otrokovicích 2:1, se pustili do druhého zápasu. Bohužel vstup do utkání se lépe vydařil soupeři, který dal svou vedoucí branku už v 1. minutě zápasu. Znojemští zabojovali a do konce třetiny z přesilovky srovnal po nahrávce Patrika Maška, v tomto zápase výborně hrající Ondřej Liška. Ve druhé třetině si s chutí zastřílel Daniel Částek, na první branku mu opět nahrál Patrik Mašek, a druhou dal po sólovém úniku přes skoro celé hřiště, a stav po dvou třetinách byl 3:1. Do třetí třetiny nastoupili Znojmáci s velkou sebedůvěrou a hnáni povzbuzováním více jak stovky fanoušků (povzbudit přišli i někteří hráči A týmu, juniorů a dalších kategorií, samozřejmě rodiče a podívat se na své žáky přišla i ředitelka ZŠ ul. Mládeže, kde se sportu věnuje velká pozornost, Mgr. Romana Loydová) se pustili do soupeře a čtvrtou branku dal po nahrávce Jana Nováka Filip Daberger a pátou branku vsítil Ondřej Liška, kterému nahrával Patrik Mašek, který se velkou měrou zasloužil o brankové příděly do sítě Otrokovic (za dva zápasy vybojoval 5 bodů - 2branky +3nahrávky). Soupeř sice v závěru ještě snížil na konečných 5:2, ale to už nemohlo zastavit obrovskou znojemskou radost a obrovský aplaus publika, které děkovalo hráčům za předvedenou hru a hlavně za postup do 1. Ligy dorostenců. Dík patří určitě i trenérovi týmu Janu Šťastníkovi, který tým připravoval a vedl po celou úspěšnou sezonu.

FOTO: Horní řada zleva – M. Doležal,J. Fišer, M. Šindelář, O. Liška, M. Prokeš, R. Šplíchal, O. Zejda, brankáři J. Handl a J. Kochan, trenér J. Šťastník.

Dole: J. Novák, J. Vavřina, M. Ďuriška, P. Mašek, R. Křemeček, F. Daberger, D. Částek (na fotografii chybí A. Vlček, M. Částek a M. Hlávka).

Bedřich Daberger