Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Florbalové přípravky v hale

V neděli 17. 5. se ve znojemské sportovní hale uskutečnil florbalový turnaj přípravek. Tato myšlenka vzešla z přání některých klubů ve znojemském regionu, kterým chybí turnaj právě pro tuto kategorii, tedy malých hráčů a hráček ročníků 2006 – 2010.

Florbalový oddíl TJ Znojmo LAUFEN CZ zajistil halu a samotného pořadatelství se ujal zkušený tým okolo trenéra kategorie přípravky a elévů Marka Šabatky.

Turnaje se zúčastnily tyto týmy ZŠ Mládeže, Panteři a Panteříci Božice, ZŠ Dobšice a Tygříci a Lvíci z pořádajíího oddílu. Všechny týmy odehrály zápasy s maximálním nasazením a podávaly výkony na hranici svých možností, což oceňovali především rodiče a známí dětí, kteří v hale vytvořili svým ratolestem nádhernou atmosféru, a ty se jim za to odměnily pěknými zápasy.

Závěrečné hodnocení hlavního pořadatele turnaje Marka Šabatky: „Jsem maximálně spokojený s celým turnajem a musím vyseknout poklonu rodičům všech dětí, kteří si našli v neděli ráno cestu do sportovní haly, děti byly fantastické, bojovaly do posledních sil a předváděly nádhernou a pohlednou hru, která se musela přítomným rodičům, kterým chci také poděkovat za skvělou atmosféru, líbit. Na závěr chci slíbit, že se za rok opět uvidíme na stejné akci.“

Celkové pořadí turnaje

  1. Tygříci TJ Znojmo LAUFEN CZ
  2. ZŠ Mládeže Znojmo
  3. ZŠ Dobšice
  4. Panteři Božice
  5. Lvíci TJ Znojmo LAUFEN CZ
  6. Panteříci Božice

DDM Znojmo