Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Florbalová liga Domu dětí a mládeže Miroslav poznala své mistry

Svůj poslední příběh napsala v sezóně 2011/2012 Florbalová liga nadějí pořádaná Domem dětí a mládeže Miroslav. Až závěrečné dramatické bitvy nám rozluštily konečné pořadí v jednotlivých kategoriích.

  • Ilustrační foto: Petr Jandora

V mladší kategorii bylo k vidění mnoho branek. Vyvrcholením bylo utkání mezi Hostěradicemi a Božicemi, které skončilo remízou 3:3 a o mistrovi ligy musely rozhodnout až vzájemné zápasy odehrané během celé sezóny.  Mistrem se tedy stali mladíci z Hostěradic. O pořadí na třetím a čtvrtém místě bylo rozhodnuto již před posledním turnajem. Bronzovou příčku obsadili florbalisté Prosiměřic a tabulku uzavřel pořádající Dům dětí a mládeže Miroslav.

Kategorie starších nám přinesla podobné drama, kdy spolu hrály o titul týmy Božic a Prosiměřic. Utkání sezóny zvládli lépe božičtí a mohli se tak radovat z prvenství v sezóně 2011/2012. Pohár za třetí místo byl předán domácímu celku a poslední místo zbylo na mladé mužstvo z Hostěradic.

Nyní čeká florbalovou ligu letní přestávka a již nyní můžou trenéři spřádat plány na novou sezónu 2012/2013, která bude zahájena v listopadu tohoto roku.

Konečné pořadí Florbalové ligy nadějí:         

1. - 3. třída: 1. ZŠ Hostěradice, 2. ZŠ Božice, 3. ZŠ Prosiměřice, 4. DDM Miroslav

4. - 6. třída: 1. ZŠ Božice, 2. ZŠ Prosiměřice, 3. DDM Miroslav, 4. ZŠ Hostěradice

Jakub Martinek,

Dům dětí a mládeže Miroslav