Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Florbalisté TJ Znojmo LAUFEN CZ rozstříleli Ostravu 9:3

V rámci 10. kola přivítali znojemští florbalisté ve své hale tým 1. MVIL Ostrava WOOW. Zápas sliboval při pohledu na tabulku dramatickou podívanou, což ale zápas nepotvrdil. Hned od začátku bylo jasně vidět, kdo je na hřišti pánem, a pro spokojenost 214 diváků to byl tým TJ Znojmo LAUFEN CZ.

Hned od úvodního buly se míčku chopili domácí a jako první otestoval brankáře hostů Horák. První branka Znojma v 7. minutě byla doslova lahůdkou. Po kombinaci Kuchariče s Procházkou zbylo na Milana Fridricha už jen trefit odkrytou branku. Ten tak parádně oslavil své 37. narozeniny. Dominance domácích pokračovala i nadále a Procházka v 10. minutě zvýšil na 2:0. Následovaly další šance, často i na jeden dotek, ale skóre už se v 1. třetině nezměnilo.

Do druhé části vstoupilo Znojmo laxněji a větších šancí ubylo. Až v polovině utkání se protáhl do pásma Fridrich, který předal míček Rakušanovi a ten zamířil do růžku hostující svatyně. Dvě minuty na to vykřesali naději hosté brankou od levého mantinelu. Klid domácím na hokejky následně vrátil brankou 15 sekund před přestávkou Petr Čihal.

Do 3. třetiny domácí vstupovali s pohodlným tříbrankovým náskokem, který navýšil ve 41. minutě krásnou ranou opět Čihal. Od této chvíle už existovalo na hřišti pouze jedno družstvo. Další krásnou kombinaci, na jejímž konci stál nejproduktivnější hráč soutěže Kucharič, předvedli Znojemští ve 46. minutě, a bylo to už 6:1. Sedmý gól si dali hosté sami po individuální akci Petra Slámy a své branky se o chvíli později dočkal i Alan Juříček, 8:1. Na hřiště se na konci zápasu podíval i Martin Ďuriška a jeho branka byla už devátou v síti hostů. Ti stihli na konci utkání už jen dvěma slepenými góly upravit skóre na 3:9.

Domácí se díky osmému vítězství v řadě dostali už na průběžné 2. místo tabulky! V dalším ligovém utkání se v sobotu představí na půdě nováčka z Karlových Varů.

Ve čtvrtek 10. listopadu přivítají Znojemští na své palubovce tým superligového Sokola Pardubice v rámci Poháru České pojišťovny. Utkání, v němž se bude bojovat o postup do čtvrtfinále, začíná ve 20:15 a všichni fanoušci jsou srdečně zváni!

 

10. kolo: TJ ZNOJMO LAUFEN CZ – 1. MVIL Ostrava WOOW 9:3

 

Branky Znojma: 06:44 Milan Fridrich (Jakub Procházka), 09:06 Jakub Procházka (Jiří Salava), 29:48 Jan Rakušan (Milan Fridrich), 39:45 Petr Čihal (Martin Šindelář), 40:17 Petr Čihal, 45:37 Tomáš Kucharič (Jiří Salava), 48:34 Daniel Cabiš (vlastní branka), 51:54 Alan Juříček (Martin Peš), 54:14 Martin Ďuriška (Martin Peš). Počet diváků: 214. Komentář trenéra Znojma Jana Šťastníka: „Zasloužené vítězství. Zahráli jsme velmi dobrou první třetinu a velkou část třetí. Druhá třetina byla z naší strany podprůměrná, prohrávali jsme v ní osobní souboje a měli příliš mnoho jednoduchých ztrát. Škoda vypuštěného závěru. Před takovouto skvělou kulisou musíme hrát naplno až do konce. Díky divákům za podporu a soupeři za utkání“.                                         

-JM-