Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Florbalisté TJ Znojmo LAUFEN CZ nebodovali

Pohár: TJ Znojmo LAUFEN CZ - BULLDOGS BRNO 2:6

1. liga – 5. kolo:  TJ Znojmo LAUFEN CZ -  Black Angels  6 : 9

V prvním utkání osmifinálové skupiny poháru České pojišťovny přivítali florbalisté Znojma ve své hale florbalisty Bulldogs Brno, kteří patří v současnosti mezi špičku superligy. Bulldogs jsou momentálně na druhém místě superligové tabulky. Zápas byl divácky zajímavý, což potvrdila i divácká účast. 

Znojmo bylo pro Bulldogs první dvě třetiny více než rovnocenným soupeřem. Začátek utkání mělo Znojmo vynikající. V páté minutě už vedlo nad favoritem 2:0. Bulldogs po individuálních chybách znojemských hráčů do konce první třetiny vyrovnali na 2:2. Ve druhé třetině padla pouze jedna branka, a to do sítě domácího Znojma. Ve třetí třetině rozhodla větší zkušenost a taktická vyzrálost  soupeře. Brněnští Bulldogs vyhráli třetí třetinu 3:0 a připsali si tak první 3 body do osmifinálové pohárové tabulky za vítězství 6:2. 

Komentář k utkání trenéra domácího týmu TJ Znojmo LAUFEN CZ Jana Šťastníka: S velmi dobře hrajícími Bulldogs Brno jsme dokázali držet po většinu zápasu krok. Rozhodla soupeřova větší kvalita v zakončení jasných gólových příležitostí. Škoda, že nás soupeř nenechal hrát na konci aspoň chvíli v šesti. Děkuji výborným divákům za atmosféru a přeji soupeři hodně štěstí ve zbytku extraligové sezony.

1. liga – 5. kolo:  TJ Znojmo LAUFEN CZ -  Black Angels 6:9

V sobotu pokračovala 1. florbalová liga zápasy 5. kola. Znojmo přivítalo ve své hale družstvo Black Angels z Prahy.  Papírovým favoritem tohoto utkání byl tým domácích TJ Znojmo LAUFEN CZ. Ve vzájemných utkáních obou týmů nebývá nouze o branky.  Hned v první třetině bylo k vidění 7 branek. Tři branky padly do sítě domácích a 4 vstřelilo hostům Znojmo.  Druhá třetina byla pro znojemské jako ta nejhorší noční můra.  Znojemská hra byla jeden totální chaos. Znojemští florbalisté prohráli 2. třetinu 0:5, což mluví za vše. Do třetí třetiny stáhl znojemský trenér Jan Šťastník hru pouze na dvě formace. Výkon Znojma se zvedl, ale Black Angels se o zisk tří bodů připravit nenechali a dotáhli zápas k vítězství 9:6.

I přes prohru a bodovou ztrátu zůstávají florbalisté TJ Znojmo LAUFEN CZ na 3. místě tabulky 1. Ligy.   

-JK-