Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Elévové zakončili sezonu v Telnici

V sobotu 23. 4. se odehrál v malebné obci Telnice u Brna závěrečný turnaj Jihomoravské florbalové ligy elévů. Také zde se představily oba znojemské týmy SVČ TJ Znojmo LAUFEN CZ - Tygříci a Lvíci.

Oba týmy se podařilo namotivovat tím správným bojovným duchem, který jim vydržel po celou dobu turnaje, a ukazovaly všem přítomným, co se za celý rok naučily. Vzhledem k nepřítomnosti některých hráčů tak dostali možnost nakouknout do elévské kuchyně také dva hráči přípravky - David Veselý a Václav Veleba - a nutno dodat, že soupeře o dva roky starší dokonale potrápili a chybělo jen málo, aby se oba také zapsali na střeleckou listinu turnaje.

Slovo trenéra Marka Šabatky: Jsem rád, že jsme poslední turnaj sezony zvládli a ukázali naši sílu. Na tomto turnaji jsem se odhodlal pro menší rošádu hráčů napříč týmy a ukázalo se to jako dobré řešení. Především to prospělo hráčům, kteří se po celou sezonu trochu hledali a nemohli najít ten správný herní rytmus a na tomto turnaji zahráli velice přesvědčivě. Chtěl bych všem hráčům a jedné hráčce za celou sezonu poděkovat a popřát jim hodně sportovního štěstí v té následující. Speciální poděkování patří všem rodičům, kteří mi po celý rok pomáhali s organizací a doprovodem dětí na turnajích a v neposlední řadě Luďku Chromíkovi za velkou trenérskou pomoc při vedení dětí na turnajích, moc všem ze srdce děkuji.

Výsledky: Tygříci - Telnice 3:7, Lvíci 3.4, Blansko 5:0, Hornets 7:4.

Sestava: Ondřej Málek – Lukáš Dokulil, David Sedláček, Jakub Čech, Tomáš Hájek, Radek Petržela, Petr Lahodný, David Veselý, Václav Veleba.

Výsledky: Lvíci - Blansko 3:1, Tygříci 4:3, Hornets 3:3, Telnice 2:4.

Sestava: Jakub Sysel – David Chromík, Lucie Baldreichová, Dan Málek, David Přibil, Martin Tesař, Dan Sochor, Matyáš Přibil, Martin Paseka. SVČ Znojmo

SVČ Znojmo