Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Elévové ve Strážnici opět nezklamali

Florbaloví elévové DDM TJ Znojmo Strabag se stále zlepšují a potvrdili to i na víkendovém turnaji ve Strážnici na Hodonínsku. Stejně jako na první turnaj vyslali i na tento do bojů dva týmy Znojmo 1 a Znojmo 2. Vzhledem k tomu, že po prvním turnaji měli velký problém najít optimální brankáře, tak pro tentokrát už vyjížděli hned s dvojicí velmi nadějných gólmanů.

  • DDM TJ Znojmo Strabag. FOTO: DDM Znojmo

Celý turnaj se hrál systémem každý s každým. Oba týmy předvedly velmi kvalitní florbal a ukázali jak silné články, tak i ty slabé, na kterých bude potřeba ještě zapracovat.

Slovo trenérů Marka Šabatky a Radka Pechury: „Co se týče vyhranosti, velmi nás potěšili hráči prvního týmu (Znojma 1),  u kterých je vidět sehranost, protožekluci spolu hrají již dva roky. Ale nezklamali ani hráči druhého týmu a dokázali své soupeře hodně potrápit. Na závěr hodnocení bychom chtěli vyzvednout a pochválit oba gólmany, protože to pro ně byl první turnaj v kariéře, a je třeba podotknout, že se ukázali v tom nejlepším možném světle.“

Výsledky: Znojmo 1 – DDM Kyjov 5:4, Znojmo 2 – SK FbC Líšeň 1 1:4, Znojmo 1 – Znojmo 2 12:1, Znojmo 2 – DDM Kyjov 2:4, Znojmo 1 – Líšeň 2 5:4, Znojmo 2 – Líšeň 1 2:1, Znojmo 1 – Líšeň 1 8:0.

Sestava: Jan Benko, Lukáš Matoušek, Jan Gerža, Tadeáš Hoch, Martin Žalud, Šimon Machala, Dominik Jaša, Michal Martínek, Matyáš Držmíšek, Tobiáš Jaroš, Jan Holienka, Milan Palášek a brankáři Jakub Pechura a Martin Hanousek.

DDM Znojmo