Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Elévové v Brně vítězně

V neděli 14. 2. sehráli florbaloví elévové týmu SVČ TJ Znojmo LAUFEN CZ další ze svých turnajů a opět zamířili do Brna, protentokrát na Lesnou, kde pořádal turnaj domácí Hattrick. Dvacetičlenná výprava byla rozdělena opět na dva týmy Tygříky a Lvíky. Tygříci jsou už hráči vyzrálí a zkušení a na jejich hře to bylo vidět, předváděli výkony, za které by se nemuseli stydět ani jejich starší kamarádi. Za celou dobu nenašli přemožitele a po zásluze celý turnaj vyhráli!

Tým lvíků se skládá z hráčů, kteří si turnajové zkušenosti teprve osvojují a získávají potřebnou herní vyzrálost. Je pravdou, že je to někdy dosti složité přesvědčit přítomné rodiče o tom, proč to někomu jde rychleji a někomu to trvá třeba i měsíce, ale je to vždy hráč od hráče... Přesto je třeba pracovat se všemi a připravit si hráče do dalších let.

„Závěrem bych chtěl poděkovat všem hráčům za jejich výkony, a popřát jim hodně chuti do dalších tréninků“ shrnul vše trenér Marek Šabatka.

Výsledky

Tygříci - Hattrick Brno 4:1, Lvíci 11:0, ZŠ Horní 13:1, Hattrick Brno Black 9:2. Sestava: Jakub Sysel – David Sedláček, Lucie Baldreichová, David Chromík, Lukáš Dokulil, Jakub Čech, Jan Kružík, Dan Málek, David Přibil, Dan Sochor.

Lvíci – ZŠ Horní 3:4, Tygříci 0:11, Hattrick Brno Black 3:6, Hattrick Brno 2:12. Sestava: Ondřej Málek – Jakub Lancouch, Radek Petržela, František Řídký, Matyáš Přibil, Petr Lahodný, Martin Horák, Radim Buršík, Lukáš Novák, Martin Tesař. SVČ Zn.