Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Elévové v Brně první

Florbaloví elévové týmu DDM TJ Znojmo LAUFEN CZ se vydali tuto neděli ke svému dalšímu turnaji do překrásné haly na Čejkovické ulici v Brně. Trenér Marek Šabatka se protentokrát rozhodl pro dvanáct hráčů a dva brankáře. Tento systém se mu už v minulosti vyplatil, a tak se k němu opět navrátil.

Ve všech kláních se jim patřičně dařilo a ve třech z nich byli stoprocentní. Ten poslední byl nádhernou pastvou pro oko diváka a všech přítomných nejen počtem gólů, kterých bylo celkem 16, ale především hrou obou týmů, kterou ocenili velkým potleskem samotní diváci v hale.

Slovo trenéra: "Všichni předvedli, přesně to co jsme si před prvním zápasem na šatně řekli. Vše plnili do puntíku, což bylo na samotné hře, která se musela líbit, znát. Bylo vidět, že je hra patřičně baví, a s tím souvisela i lehkost, se kterou se propracovali až k poslednímu duelu proti Líšni. Na tento zápas se všichni těšili, a vzhledem k tomu, že oba týmy doposud neprohrály, se vlastně jednalo o první místo na turnaji. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a oba týmy předváděly perfektní hru, takže se dlouho nevědělo, kdo se nakonec stane vítězem. Nestalo se, a tak si oba týmy rozdělily po bodu a vzhledem k našemu lepšímu skóre jsme si z Brna odvezli první místo. Všichni hráči si zaslouží za předvedenou hru a bojovnost velkou pochvalu."

Výsledky

  • FBŠ Hattrick Brno Black 12:0
  • TJ Znojmo LAUFEN CZ G 11:4
  • TJ Sokol Brno Židenice G 15:4
  • SK FBC Líšeň 8:8

Sestava

Jakub Sysel, Jan Dočekal – Martin Král, Lucie Baldreichová, Jakub Čech, Jan Kružík, David Sedláček, Vojtěch Koukal, David Přibil, Daniel Sochor, Tomáš Frk, Tomáš Hájek, Lukáš Dokulil, David Chromík.

DDM Znojmo