Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Elévové TJ Znojmo LAUFEN CZ v Brně třetí

V neděli 18. 1. sehráli v Brně svůj další turnaj florbaloví elévové TJ Znojmo LAUFEN CZ. Zde na ně postupně čekali tito soupeři: FK Troopers Moravany, TJ Znojmo LAUFEN CZ G, Itelligence Bulldogs Brno Black, Itelligence Bulldogs Brno Orange.

S prvně jmenovaným sehráli zajímavý duel, když museli dohánět jednobrankové manko. Po výrazném zlepšení se nakonec mohli radovat z vítězství 7:4. Druhý zápas byl již tradičním derby proti děvčatům TJ Znojmo a byl to nejlepší zápas, který na turnaji odehráli. A to i přesto, že prohráli tím nejmenším možným rozdílem 0:1. Třetím soupeřem byl Bulldogs Black a po dobrém úvodu, kdy dlouho drželi nerozhodný stav, se nakonec nedařilo vůbec nic, a tak se museli před tímto soupeřem sklonit a přijmout nelichotivou porážku 4:13. Před posledním duelem, si vzal slovo trenér Marek Šabatka a připomněl všem, že výsledek je týmovou záležitostí a tímto způsobem je třeba ke každému zápasu přistupovat. Všichni se semkli, zabojovali, a byl z toho nádherný zápas a výhra v poměru 6:2.

Slovo trenéra: „Je pravda, že mě mrzí vysoká porážka od Bulldogs Black, ale soupeř byl u všeho o krok dříve, a tak si výhru zasloužil. Ve druhém zápase proti holkám jsme sehráli velice pěkný a pohledný zápas i přesto, že jsme branku nevstřelili. Přesto si myslím, že si celkově tým zaslouží pochvalu za bojovnost ve všech duelech a mile mě překvapily nové tváře v týmu, což je do budoucna velmi dobré zjištění.“

Sestava: Jakub Sysel, Jan Dočekal – Lucie Baldreichová, Martin Král, Jakub Čech, Jan Kružík, David Sedláček, Tomáš Hájek, Vojtěch Koukal, Lukáš Dokulil, David Chromík, Daniel Sochor, David Přibil, Jakub Krula.                               

DDM Znojmo