Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Elévové SVČ TJ Znojmo LAUFEN CZ na úvod sezony doma

V sobotu 26. 9. se rozjela florbalová sezona pro elévy SVČ TJ Znojmo LAUFEN CZ, kteří se tak na úvod mohli představit před vlastním početným publikem. Po té loňské se tým patřičně omladil a přišli velice šikovní hráči, kteří ukázali, že se s nimi bude moci počítat a budou pro tým tou pravou posilou.

Novinkou oproti loňské sezoně jsou dva týmy Tygříci a Lvíci. Oba týmy ukázaly své kvality, ale také nedostatky, na kterých bude třeba zapracovat.

Slovo trenéra Marka Šabatky: „Přiznám se, že jsem měl před turnajem trochu strach, jak hráči přistoupí k celému turnaji, a musím říci, že mě mile překvapili a ukázali tu správnou cestu. Oba týmy předváděly pěkný florbal, plný krásných akcí, které na tribuně ocenili i jejich rodiče. Těch se sešlo pěkných pár desítek a patří jim za to veliký dík.“

Výsledky: Znojmo tygříci – Lvíci 13:0, - FK Orel Telnice Orlíci 12:1, - TJ Sokol Brno Židenice Red 9:3, - TJ Sokol Brno Blue 11:4. Sestava: Jakub Sysel – Lucie Baldreichová, Jakub Čech, David Přibil, David Sedláček, Lukáš Dokulil, David Chromík, Tomáš Hájek. Výsledky: Znojmo lvíci - Tygříci 0:13, - TJ Sokol Brno Židenice Red 10:5, - TJ Sokol Brno Židenice Blue 4:7, - FK Orel Telnice Orlíci 13:4.

Sestava: Ondřej Málek – Daniel Málek, Daniel Sochor, Filip Bajgar, Petr Lahodný, Martin Tesař, Matyáš Přibil.

SVČ Znojmo