Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Elévové DDM TJ Znojmo v Brně zaváleli

O víkendu 20. 11. se v Brně konalo již třetí kolo florbalové Jihomoravské ligy elévů. Znojemští hráči si opět nevedli zle a podařilo se jim dvakrát zvítězit jednou remizovat a bohužel jednou prohrát.

  • Horní řada zleva Mašek, Machala, Šafář, Wirgler, Čurda, Benko, prostřední řada zleva Fiala, Palášek, Matoušek, Polehňa, ležící zleva Musil a Herold. FOTO: -DDM-

V prvním zápase proti týmu Hattrick Lesná Brno zvítězily vysoko 11:1, kdy měli jasnou převahu, kterou dokázali zužitkovat vstřelenými góly do branky soupeře. Druhý duel byl velmi vyrovnaný a ze strany znojemských hráčů tak trochu nervózní, což se podepsalo i na konečném výsledku 6:8 pro tým FbŠ Hattrick Brno Komín. Třetí klání proti týmu FRC Mikulov bylo opět jasnou záležitostí znojemských mladíků, kteří ho bez větších problémů vyhráli vysoko 11:3. Poslední duel proti týmu Gullivers Sokol Brno I byl velmi zajímavým kláním a naprosto vyrovnaným, až do poslední vteřiny zápasu, znojemští hráči se ujali vedení, ale vzápětí přišla rychlá odpověd brněnských mladíků, a aby toho nebylo málo tak se jim podařilo vstřelit rozdílový vedoucí gól. Dlouho to vypadalo, že je udrží do konce poločasu, ale znojemští mladíci byly proti a podařilo se jim vyrovnat. Celý druhý poločas se nesl ve znamení šancí na obou stranách, které se pravidelně přelévali z jedné strany na druhou, což oceňovala i slušně zaplněná brněnská hala Sokola Brno I, která na konci ocenila oba týmy velkým potleskem.

Výsledky: DDM TJ Znojmo – Hattrick Brno Lesná 11:1, DDM TJ Znojmo – FBŠ Hattrick Brno Komín 6:8, DDM TJ Znojmo – FRC Mikulov 11:6, DDM TJ Znojmo – Gullivers Brno I 2:2.

Sestava DDM TJ Znojmo: brankáři – Čeněk Herold, Martin Musil, obrana – Patrik Wirgler, Vítězslav Šafář, Michal Čurda, Šimon Machala, útoky – Jan Benko, Petr Mašek, Lukáš Matoušek – Pavel Fiala, Milan Palášek, Martin Polehňa, trenér Marek Šabatka.

-DDM-