Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Dornbirn Orlům štěstí nepřinesl

N2, neděle 24. 1. 2016, 17:30 hodin, Dornbirn

Třetiny: 0:0, 1:1, 1:1 - 1:0

  • Ilustrační foto: Rostislav Pfeffer

První třetina zápasu Orlů s Dornbirnem se nesla v rychlém tempu, žádnou branku však nepřinesla.

Domácí byli aktivnější i ve druhé třetině, úvodní gól zápasu se ale podařilo vstřelit Orlům, konkrétně Jakubu Stehlíkovi. Dornbirn však na odpověď dlouho nečekal a skóre se po akci Christophera D'Alvise vyrovnalo. Druhá třetina tak skončila opět nerozhodně.

Třetí třetina opět přála nejdřív Orlům, z dorážky se zadařilo Janu Lattnerovi, ale z vítězství se naši nakonec bohužel neradovali. Téměř na konci utkání znovu srovnal Christopher D'Alvis na 2:2.

Prodloužení, které bylo opravdu bohaté na vyloučení, nakonec rozhodl opět Christopher D'Alvis a domácí se tak mohli radovat z výhry 3:2. Znojmo si z Rakouska odvezlo jeden bod.

Sestava

Dornbirner Eishockey Club: Madlener - Magnan, D´Aversa, Caruso, MacKenzie, Lembacher, Crawford – D´Alvise, Arniel, Grabher Meier – Greentree, Sylvester, Siddall – Livingston, Zagrapan, Achermann – Jeitziner, Häussle, Macierzynski.

Orli Znojmo: Nechvátal – Štach, Lakos, Roupec, Lattner, Šťáva, Biro, Stehlík, Šulák – Tomas, Trivino, Novák – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Pucher, Číp – Špaček, Rehuš, Csamango.