Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Děvčata SVČ TJ Znojmo LAUFEN CZ úspěšná

O minulém víkendu začala florbalová sezona i pro mladší žákyně a elévky SVČ TJ Znojmo LAUFEN CZ domácím turnajem. V letošním ročníku se podařilo zajistit v rozlosování, že se naše hráčky budou „potkávat“ častěji s dalšími dívčími týmy, což pro ně bude rozhodně zajímavější a mnohem více motivující. Systém soutěže zaručuje vždy čtyři utkání a tentokrát našemu týmu přisoudil los dva chlapecké týmy a dva dívčí.

V prvním utkání se holky statečně držely proti klukům ze ZŠ Mládeže a podlehly až v závěru 1:4. Pak je čekal soupeř málo oblíbený, a to Orel Telnice, kterého jsme ještě nikdy neporazili. Ale vše je jednou poprvé a naše děvčata zvítězila 7:4. Pak už je čekaly soupeřky ze Židenic a Šitbořic, na které se děvčata moc těšila.

Velmi dobrým a zodpovědným výkonem jsme oba dva tyto týmy přehráli jednoznačně 8:3, resp. 9:3. Důležité bylo, že jsme dokázali vstřelit hodně branek, gólmanky dobře zachytaly a především se podařilo začlenit nové hráčky do týmu. Sice byla všechna děvčata na začátku hodně nervózní, nesehraná a především nerozehraná, ale zápas od zápasu se jejich celková hra zlepšovala.

FOTO: Ležící N. Krulová, K. Holá. Klečící zleva Z. Kochanová, D. Komendová, T. Alexová, B. Eliášová. Stojící zleva T. Pokorná, M. Holá, D. Cihlářová, N. Přibilová, trenér Z. Frank, S. Dibelková, S. Makovičková, T. Tkadlecová.

Zdeněk Frank,
    Středisko volného času Znojmo