Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Další korfbalový víkend

Minulou sobotu se vydal dorostenecký tým se staršími žáky na zápasy do Náchoda.

První zápas se hrál dorost, s tímto týmem hráli znojemští poprvé, protože v předchozím utkání proběhlo ke kontumaci. Hned od začátku utkání se dostalo do vedení Znojmo, ale občas také nechali svému soupeři nějakou tu šanci ke střele. Poločasový stav 11:6 pro znojemské. V druhém poločase začali náchodští hráči faulovat ještě více než v tom předchozím poločase. Ale i přes to všechno se nenechali hráči Znojma rozrušit a pokračovali ve své hře a zápas vyhráli za stavu 19:16. Střelci: Mostbeková4, Ferkovičová1, Filipovszká1, Klinerová2, Nguyen5, Veselý5, Žák1.
Další utkání odehráli starší žáci. Zápas proti Náchodu byl také první, protože se k prvnímu utkání nedostavili, a tak se zápas dohrával. Utkání začalo střelecky Znojmo svou první penaltou, ze začátku byli znojemští nervózní z hry soupeře, což se po chvíli změnilo. Celý první poločas byla hra nakloněna na znojemskou stranu a v poločase vedli 8:4. Druhý poločas byl trochu agresivnější, ale i tak si znojemští poradili a zápas vyhráli za stavu 17:13. Střelci: Filipovszká4, Klinerová1, Fialová1, Žák5, Holík4, Chrásta2.
Posledním sobotním zápasem byl ten dorostenecký. V tomto utkání se dostali do vedení domácí, agresivita neustala a poločas skončil za stavu 9:7 pro Náchod. V druhém poločase začalo Znojmo skóre dotahovat, ale nikdy se jim nepovedlo vstřelit aspoň o koš více než jejich soupeři. Znojemští tento zápas prohráli za stavu 17:18. Střelci:Mostbeková2, Ferkovičová1, Filipovszká2, Nguyen3, Veselý2, Žák2.