Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Český korfbalový pohár

Korfbalový pohár se letos začal hrát jako tzv. před liga, do které se mohl přihlásit kterýkoliv tým z České republiky. Do soutěže bylo přihlášených sedm týmů (Znojmo, Brno, Kolín, Tábor, Prostějov, Šenov a České Budějovice), z toho se ale na poslední chvíli odhlásily týmy z Prostějova a Šenova. Týmy byly rozděleny do dvou skupin. V jedné skupině byla dvojice Brno, Znojmo, v druhé Kolín, Tábor a České Budějovice. První kolo se odehrálo v sobotu 19. září, kdy se hrálo v Brně a Kolíně.

Znojemský tým začal hrát v 10:00 ve sportovní hale na VUT v Brně. S rivalem a extraligovým mistrem minulé sezony se Znojemští střetli naposledy na turnaji ve slovenské Prievidzi první víkend v září, kdy ve finálovém zápase podlehli. KK Brno nehrálo v plné sestavě stejně jako tým ze Znojma, polovina hráčů byla tudíž z ligy dorostenecké. A protože tento zápas byl brán jako příprava na sezonu, tak si Znojemští vyzkoušeli hrát v před obraně a zlepšit pohyby ke koši. Utkání vyhrál hostující celek 20:13. Po tomto zápase si týmy zahrály ještě jeden přátelský zápas, ve kterém zvítězili také znojemští hráči.

Druhé a poslední kolo této soutěže se odehraje 4. října ve znojemské hale, kam se sjedou všechny týmy této ligy, zároveň se odehraje i finále, neváhejte tedy a přijďte se podívat!                                         

    -FiG-