Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Benefice Todora Yonova se blíží!

Neděle 7. června 2015 - tohle datum bude velkým fotbalovým svátkem. Todor Yonov se rozloučí s dresem 1.SC Znojmo FK benefičně charitativním fotbalovým utkáním za účasti řady hvězd nejen z fotbalového prostředí. 

Jak už jsme dříve avizovali, benefičně charitativního utkání se zúčastní řada nejen fotbalových hvězd. Účast přislíbil například také odchovanec Orlů Znojmo hokejista Milan Procházka a několikanásobný medailista z ME v plavání, držitel stříbrné medaile z MS a vlajkonoš české výpravy na LOH v Aténách Květoslav Svoboda.

Součástí akce konané 7. června bude i doprovodný program pro děti a také autogramiáda, zajištěno bude pochopitelně i občerstvení. Samotný zápas začne v 15:00, doprovodný program pak už v 13:00.  Výtěžek z akce bude věnován dětem.

Účast přislíbili: Milan Pacanda, Aleš Pavelka, Gregor Kováč, Marek Heinz, Petr Drobisz, Matúš Minarech, Nenad Pleš, Jan Mudra, Josef Hnaníček, Radek Buchta, Martin Doubek, Pavel Kuka, Tomáš Řepka, Petr Švancara, Pavel Zavadil, Marek Trval, Radek Slončík, Richard Jukl, Michal Ordoš, Milan Procházka, Květoslav Svoboda, Leoš Kalvoda, Petr Uličný a mnoho dalších...

Utkání Týmu Todora Yonova proti Výběru hvězd bude mít také náležitý dohled, soudcovat ho bude zkušené ligové rozhodcovské trio Miroslav Zelinka, Zdeněk Dobrovolný a Robert Hájek.

                               Zdeněk Plánka