Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Beachová sezona odstartovala Open turnajem

Letošní sezona plážového volejbalu odstartovala v sobotu 27. května, když byl ve 14 hodin zahájen první turnaj letošní série Znojmo Beach 2017. Ve skvělém areálu Beach clubu Znojmo u Louckého kláštera byly připraveny tři kurty pro dvojice jakéhokoli stáří, výkonnosti, pohlaví či vyznání. V nádherném slunečném odpoledni se prezentovalo celkem 16 párů, z nichž šest startovalo v turnaji „Profi“, dalších deset dvojic bylo vesměs věkem v žákovské kategorii a zahrály si tak „Turnaj nadějí“. 

V „Profi turnaji“ obsadily první tři místa dvojice složené z výborných znojemských a brněnských volejbalistů. Bez porážky turnaj absolvoval pár Jan Kasan – Martin Pavlovský, který akci využil jako přípravu na Český pohár juniorů, jehož se účastní. Druhé místo obsadila dvojice hráčů VK Pegas Znojmo Dominik Frecer – Milan Chvátal před párem složeným ze znojemských odchovanců, kteří již ale působí ve Volejbalu Brno, a to Richardem Stanislavem a Lukášem Máčkou.

V kategorii „Nadějí“ se představilo celkem 20 hráčů a hráček ve věku od 11 do 15 let. Ze dvou pětičlenných skupin postoupilo do vyřazovacího play-off nejlepších osm párů. Poháry a ceny pro nejlepší si v této kategorii odnesli Robert Knebl a Šimon Sadílek, kteří ve finále přehráli dívčí pár Tereza Nechvátalová – Nikola Čepáková, trojici nejlepších doplnila dvojice Natálie Fričová – Amálka Kolářová. Překvapením bylo skvělé čtvrté místo mladého páru šesťáků Tomáš Krejčí – Adam Vítámvás.   

Všechny příznivce nejen plážového volejbalu tímto zveme hned následující sobotu 3. června na Turnaj mixů, tj. smíšených dvojic.

Zúčastnit se mohou pokročilí hráči i dvojice ryze začátečnické, které si chtějí tento nádherný sport vyzkoušet. 

Turnaj odstartuje v beachovém areálu u Louckého kláštera ve 14 hodin, prezence dvojic nejpozději do 13.50. Přijďte si užít báječné léto báječným sportem!

Kalendář všech turnajů najdete na www.volejbalznojmo.cz nebo na www.zsprim.cz                          

 

-MZ-