Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Autodružstvo Cup 2015 pořešily Tasovice

Tuto sobotu 18. 7. se na fotbalovém hřišti v Havraníkách odehrál pod organizací sportovně-marketingové společnosti HB Production 1. Ročník fotbalového turnaje AUTODRUŽSTVO CUP 2015. Turnaje se zúčastnilo 10 mužstev z celého okresu Znojmo.

  • Vítězný tým ve složení Radek Lapeš, Radek Lašák, Pavel Sližík, Marcel Blahoudek, Jakub Vyskočil, Milan Křivánek, Otto Heiml, Michal Chamko. Na fotce s organizátory Hynkem Blahou a Františkem Klučkou.

Nad převážnou většinou týmů převzaly patronaci lokální hospůdky, i proto se složení některých týmů skládalo z jejich návštěvníků... Ale jestli někdo myslí, že šlo o fotbalové amatéry, tak se velmi mýlí. Turnaj měl vysokou úroveň, což jistě ocenilo i mnoho fanoušků, kteří i přes extrémně slunečné a teplé počasí viděli velmi kvalitní kopanou.

Mužstva byla rozlosována do dvou skupin, kde se hrálo systémem každý s každým.  Do čtvrtfinále nepostoupilo páté mužstvo ze skupiny. Do semifinále se probojovala mužstva Hospoda na hřišti Tasovice, Bar Slimák vol 2, Hospůdka Joker Bar a Dream team by Josef Dohnal. Nakonec se o 3. místo utkala mužstva Bar Slímák vol. 2 a Dream team by Josef Dohnal a ve finále se utkala Hospoda na hřišti Tasovice a Hospůdka Joker Bar.

Konečné pořadí
1. Hospoda na hřišti Tasovice
2. Hospůdka Joker Bar
3. Bar Slimák vol. 2
4. Dream team by Josef Dohnal
5.-8. místo Inter Havraníky, Pivnice U Bárta, Pivnice Pokr a Autodružstvo Team
9.-10. místo – Poker Casino Kruh Znojmo a EL SPACE team.

Celý turnaj s přehledem a kvalitou řídili rozhodčí Luboš Ryšavý a Jiří Novák. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Jakub Vyskočil, nejlepším brankářem Tomáš Kotáb a nejpřesnější mušku a střelcem turnaje byl Martin Vlk s 11 brankami.

Věříme, že se příští rok opět se všemi setkáme a turnaj získá na oblibě mezi všemi fotbalisty okresu Znojmo a počet mužstev se ještě rozšíří.                 

-HB-

Více fotografií najdete na našem facebooku v albu Autodružstvo Cup 2015. Na penaltový rozstřel o postup do finále turnaje se můžete podívat zde.