Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Amatérští florbalisté mají své ALL STAR. Loňský mistr mění název

Že ALL STAR GAME nemusí být výsadou profesionálních soutěží na nejvyšší úrovni, prokázalo předminulou sobotu vedení Znojemské amatérské florbalové ligy, které na 20. února připravilo pro své hráče a fanoušky akci s názvem ALL STAR GAME 2016.

Jednotliví hráči ligy si nejdříve mohli vyzkoušet své florbalové umění v dovednostních soutěžích, jako byly přesnost střelby, přihrávky, soutěž o nejlepšího brankáře na nájezdy. Nejzajímavější soutěží byl souboj o nejlepší týmovou dvojici v nájezdech.

Zlatým hřebem večera se pak stal duel dvou týmů, které složili dva hráči ligy (Martin Bartoš - kapitán loňského vítěze základní části Šmoulů a Martin Vernarský - vedoucí obhájce titulu z Tvořihráze). Souboj dvou all star výběrů skončil spravedlivou remízou 11:11.

Diváci se mohli potěšit pěknými florbalovými akcemi, parádními zákroky brankářů a nabídkou piva a limonády za 10 Kč. Právě toto utkání symbolicky ukončilo působení obhájce titulu z Tvořihráze pod tímto názvem v lize, nově bude tento tým vystupovat pod názvem Fbc FALK.

Vítězem soutěže o nejpřesnější přihrávku se stal Luboš Bastl ze Šmoulů, nejpřesnější střelou se pyšní Filip Mikulášek z týmu Hodonic, nejlepším brankářem na nájezdy se stal Tomáš Tvrdý z mužstva Slimáků a soutěž o nejschopnější dvojici na nájezdy ovládli Karel Klouda (FALK) a Karel Tomek (Šmoulové). Nejužitečnějším hráčem all star utkání byl zvolen Vojtěch Maruštík z Litrpůlu.

-IJ-