Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

9. ročník Znojmo Open v Taekwon-Do I.T.F.

Rok se s rokem opět sešel a těsně před závěrečnými přípravami před vypuknutím mistrovství světa v tradičním korejském bojovém umění Taekwon-Do I.T.F., konaném od 25.- 31. 7. v anglickém Brightonu, si dalo ve Znojmě dostaveníčko na 250 závodníků nejen z celé České republiky, ale i z Běloruska, Iráku, Maďarska, Německa, Polska, Slovenska, Slovinska a Španělska, aby si porovnali své dovednosti a síly na devátém ročníku ZNOJMO OPEN 2016 ve znojemské sportovní hale.

  • FOTO: Petra Fousková

V sobotu 4. června uspořádala Česká Taekwon-Do I.T.F. (ČTA I.T.F.) ve spolupráci s SVČ Znojmo toto mezinárodní klání, kde po devět let se sjíždí závodníci z celého světa, aby se právě na půdě Znojma představili a také navštívili město vína a okurek, které je známé po celém světě, a i díky znojemskému Taekwon-Do.

Celý soutěžní den byl plně nabitý ve svých věkových kategorii a v disciplínách Tul (technické sestavy) jednotlivců a i týmů. Matsogi (sportovní boj) jednotlivců a i týmů T-Ki (speciální přerážecí techniky ve výskoku) pouze v jednotlivcích.

Celkové pořadí výprav

  1. TKD Brno
  2. TKD Karviná
  3. JOOMUK Frýdek-Místek
  4. ITF POLAND
  5. ČTA I.T.F.
  6. Taekwon-Do Sereď Slovakia
  7. TKD Hatvani Hungary
  8. TKD klub Radovljica Slovenia
  9. Škola TKD Kwang Gae Říčany
  10. Gladiators gym Č. Budějovice
  11. Taekwondo Třebíč
  12. TKD Tong-il České Budějovice
  13. ITF Germany
  14. ITF Spain
  15. TKD Belarus
  16. Do-San Šumná
  17. Baghdad Sub-Federation Iraq

Celou tuto náročnou akci organizoval realizační tým ČTA I.T.F. Děkujeme všem studentům a dětem za jejich účast a všem, kteří přispěli pomocnou rukou nad touto mezinárodní akcí, a také že v těžké konkurenci skončili na pěkném pátém místě.

-FM-