Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

1.SC Znojmo zahajuje prodej permanentních vstupenek na sezonu 2016/17

Na začátku srpna odstartuje pro fotbalisty 1.SC Znojmo nová sezona Fotbalové národní ligy. A bude velmi zajímavá. Hned v jejím úvodu se modrobílí představí v domácím prostředí v atraktivním duelu s Baníkem Ostrava! Již nyní si můžete na domácí zápasy pořídit permanentní vstupenku.

Cena permanentní vstupenky se od uplynulé sezony nebude lišit. Její držitelé si tentokrát užijí o jeden domácí zápas Znojma ve Fotbalové národní lize více. Tohoto ročníku se účastní standardně 16 týmů. V ceně permanentky jsou pochopitelně zahrnuta i případná domácí utkání v MOL Cupu a přátelské zápasy. S koupí permanentky si také můžete vybrat libovolné místo na hlavní tribuně (krom zóny VIP a PRESS), které bude jen vaše.

Držitelé permanentky ze sezony 2015/16 mají právo zakoupit si novou permanentku jako první a zachovat si tak stávající rezervované místo na hlavní tribuně, stačí se při koupi prokázat permanentní vstupenkou z uplynulé sezony. Prodej pro ně bude vyhrazen v týdnu od 11. července do 15. července. Popřípadě po domluvě u kontaktní osoby.

Od 18. července započne prodej pro nové zájemce o permanentní vstupenku. Místo prodeje: Městský stadion v Horním Parku. Více informací: Zdeněk Plánka, 777 034 359, zdenek.planka@1scznojmo.cz

-Z-