Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Vyhrajte vstupenky na Burčákfest

V historických prostorách areálu louckého kláštera královského města Znojma letos proběhne již 14. ročník oblíbeného burčákového festivalu Burčákfest. Celá akce určená pro širokou veřejnost vypukne na konci září, a to konkrétně v pátek 28. 9. Festival potrvá až do sobotních večerních hodin.

Pokud si chcete pochutnat na výborném burčáku, kvalitním víně a gastronomických specialitách, je tento festival určený právě pro vás. V průběhu dvou dnů si můžete vybírat z pestré nabídky hudebních vystoupení. V první festivalový den se představí cimbálová muzika Donava ve štukovém sále a na nádvoří všechny potěší vystoupení Jerry Band.
 
Hlavním kulturním lákadlem celého festivalu bude pro letošní rok zahajovací koncert skupiny Horkýže Slíže. Tato skupina se představí v pátečních večerních hodinách v areálu Jízdárny, což celému koncertu dodá nezapomenutelnou atmosféru. Po tomto koncertě bude zábava v jízdárně pokračovat s ROCK Party s DJ.
 
V rámci sobotního programu se návštěvníci mohou těšit na vystoupení žánrově různorodých hudebníků. Celý sobotní den zahájí v poledne oblíbená znojemská country kapela Paroháči, Štukové sály se rozezní cimbálovou muzikou Antonína Stehlíka a ve sklepení bude žánr laděn do jazzu. Pro pobavení se návštěvníci mohou těšit na večerní vystoupení známého českého baviče Zdeňka Izera s jeho zábavnou show v jízdárně louckého kláštera.
 
Třešničkou na dortu vinařského programu je vždy unikátní akce šlapání hroznů bosýma dívčíma nohama. Tato úžasná podívaná na přípravu speciálního vína s názvem Šlapané víno se odehraje v sobotu za hudebního doprovodu Charlie Slavík Revue.       
    -karm-
 
Redakce Znojemska pro své čtenáře připravila soutěž o dvě dvoudenní vstupenky. Soutěžní otázku spolu s podmínkami účasti najdete zde.