Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Vyberte si filmy, které chcete vidět

Od 18. do 28. dubna 2017 bude ve znojemském kině Svět probíhat festival Ozvěny Ekofilmu. Letos se organizátoři poprvé rozhodli, že dají slovo divákům, kteří si z nabídky mohou vybrat, co by nejraději viděli.

Do pátečního rána 7. dubna je možné si na webových stránkách www.nppodyji.cz přečíst anotace jednotlivých filmů a zúčastnit se ankety.

Vybírat je možné z delších filmů, ke kterým budou dle časových možností přiřazeny kratší snímky. Konečný výběr tedy proběhne podle preferencí diváků a časových možností. Konečný program promítání bude zveřejněn do 10. dubna.

Na výběr je z dokumentů o zodpovědnosti mladých lidí při volbě zdroje masa pro jejich potravu, o životě ve městě po zemětřesení, o cestě mladých italských zemědělců na mulách do prezidentského paláce, o současnosti pygmejů, o městě zatopeném přehradou, o tradici lovu velryb v Japonsku, o tadžikistánských tanečnicích nebo o indickém ekologovi.

Znojemský festival Ozvěny Ekofilmu pořádaný Správou Národního parku parku Podyjí bude opět promítat v dopoledních hodinách dvou po sobě jdoucích týdnů pro školy z regionu. Tentokrát začíná po velikonocích, v úterý 18. dubna. Téhož dne proběhne i první ozvěnový podvečer věnovaný veřejnosti, začátek promítání je naplánován na 17.00 hodin. Druhé představení filmů z Ekofilmu proběhne o týden později, v úterý 25. dubna ve stejném čase.                                                             

 

 -MFJ- (-karm-)