Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Tradiční setkání netradičně

Znojemská Okresní hospodářská komora tradičně pokaždé v červnu pořádá atraktivní podnikatelské setkání na některém z plavidel flotily Vranovské přehrady. Letos poprvé (poněvadž nastaly problémy s přístavištěm) byla lodní paluba vystřídána areálem Hasičského pivovaru v Bítově, kde všechny přítomné o tomto víkendu 17. června srdečně uvítala ředitelka Komory Jiřina Ondrušová (na snímku s majitelkou pivovaru Marií Tesařovou - vlevo).

Neformální setkání byznysmenů našich i rakouských se neslo v přátelském a inspirativním duchu, jehož jednotícím zřetelem byl cestovní ruch, který se mezi oběma zeměmi intenzivně rozvíjí už šestadvacet let.

Ředitelka Jiřina Ondrušová opět zdůraznila, jak nezastupitelná je cílená koordinace činnosti obou zemí právě v exponované oblasti cestovního ruchu, ve které turisticky přitažlivé sousedící státy v centru Evropy čeká ještě spousta trpělivé a mravenčí práce.           

Tentokrát sice návštěvníci, namnoze členové znojemské Okresní hospodářské komory, jednali nikoliv v kulise šplouchání vody, nýbrž piva, nicméně atmosféra byla stejně konstruktivní, jako tomu bylo pokaždé. Okresní hospodářská komora ani tuto sobotu neponechala z organizačního hlediska nic náhodě a hostům naservírovala jako bonus komentovanou prohlídku pivovaru i s degustací. A kdo měl zájem, mohl využít lákavé příležitosti podívat se do bítovského muzea Veterán.

Zkrátka však nepřišli ani fajnšmekři, protože filet z candáta ve špenátovém hnízdě či vepřové kotletky s houbovou omáčkou se postaraly o důstojnou tečku setkání těch, kteří si měli co říci nejen nad talířem chutných specialit, nýbrž po celou dobu svého neformálního rokování a družné výměny zkušeností.                         

 

-TIK-