Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Pátý ročník Garage Designu na Horním náměstí

Garage Design je prodejní přehlídka autorské módy, šperků, doplňků, knih a hraček. Po čtyřech letech  přišel čas změnit místo, a než jej Garage Design najde, zakotví 19. a 20. května na Horním náměstí.

  • Na znojemské Horní náměstí byla dopravena mobilní plechová garáž, jejíž výzdoby se ujal slovenský umělec Matúš Maťátko. V průběhu minulého týdne ji zdobil nejznámějšími znojemskými ikonami. Uvnitř gar

Návštěvníci ovšemnebudou o nic ochuzeni, ba naopak, zažijí náměstí tak jako nikdy předtím. Mezi nákupy bude možné si poležet na louce, příjemně posedět a vychutnat si den s originální tvorbou, tradičně dobrou kávou, osvěžujícími drinky a lahodným jídlem.

Garage Design 2017 představí pětadvacet designérů a designérek. Snahou bylo přilákat nové značky, těšit se můžete na originální a ručně vyráběné kožené kabelky, batohy, pásky a další maličkosti na ruku značky MontMat, Martinee, šaty, které vás rozzáří, Elazolo pracuje se stříbrem a přírodními materiály a její neotřelé šperky vás jistě zaujmou stejně jako rodinné hračkářství 4kavky a mnoho dalšího.

Jako vždy můžete na Garage Designu strávit příjemně celý den, sami nebo i s dětmi. Několik designérů si na svých stáncích připraví dílny nejen pro děti a páteční večer zpříjemní hudba Živý Vláďa & Nina Jubox. Kdo bude ještě při síle, může tančit až do rána na afterparty Gat Electra w/Makossa & Sugar B/Swound Sound FM4 (AT) v Cafe Baru Amanita. -karm-

Pátek 19. 5.

12.00-21.00 Market originální autorské tvorby

14.00-19.00 Tvořivé dílny pro děti a dospělé

20.00Živý Vláďa & Nina Jubox

Afterparty Gat Electra w/Makossa & Sugar B/Swound Sound FM4 (AT)/Cafe Bar Amanita

Sobota 20. 5.

10.00–17.00Market originální autorské tvorby

11.00-16.00Tvořivé dílny pro děti a dospělé

…a posezení pod širým nebem s dobrou kávou a drinky pinky.