Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Káva na triko v pondělí od tří do pěti

Májovou vyjížďkou 1. května odstartovala celostátní kampaň Do práce na kole, kdy se po celý měsíc dopravují její účastníci pomocí vlastního pohonu. Ještě před ukončením akce se uskuteční tradiční setkání s názvem Káva na triko. Na kávu na radnici zvou představitelé vedení Znojma v pondělí 28. května od 15.00 hodin. 

Návštěvníci si u dobré kávy popovídají například s místostarostou Jakubem Malačkou. Pro všechny přítomné bude připravena káva, čaj, drobné občerstvení i malý dárek.
 
„Káva na triko se uskuteční v zasedací místnosti městského zastupitelstva od 15.00 do 17.00 hodin. Nezapomeňte si doma soutěžní tričko. Těšíme se na setkání,“ zve tisková mluvčí radnice Zuzana Pastrňáková.
 
Do práce na kole je celostátní soutěží, jejímž cílem je motivovat co nejvíce lidí, aby jako dopravní prostředek po městě používali jízdní kolo nebo jakoukoli bezmotorovou formu dopravy včetně běhu a chůze. Když lidé přestanou denně jezdit autem, zlepší tak nejen svou kondici, náladu a možná i vztahy s kolegy, ale přispějí i k čistšímu ovzduší a celkově příjemnějšímu a bezpečnějšímu městu.
 
-t-