Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Dožínky a pivní slavnosti

JEVIŠOVICE  V sobotu 25. srpna od 14.00 hodin se koná na nádvoří firmy Agro tradiční VII. ročník Dožínek a pivních slavností.

Návštěvníci se mohou těšit na slováckou dechovku Šohaji, na vystoupení imitátora Petra Jablonského, na módní přehlídku, premiéru originální pohádky Princezna za všechny prachy, vystoupení fakíra Petra Fiedora a jeho ohňovou show. Po 18.00 hodině je připraven koncert skupiny Dědy Mládka a jeho Illegal bandu a na večerní taneční zábavu se skupinou Oryon.

Součástí programu je slavnostní vyhlášení vítězů přehlídky vín Zámecké vinařské romance. Večer bude zakončen ohňostrojem.

Mimo program pro celou rodinu je zajištěna spousta občerstvení a dobrého pití, koláče, zmrzlina, kávové speciality, míchané drinky.

Hlavní program je doplněn skákacím hradem, dětskými čtyřkolkami, nafukovací dráhou, vodní střelnicí. Chybět nebude zemědělská technika, stříhání oveček, výstava výtvarných prací dětí z mateřské školy.

Štěstí lze zkusit v tombole nebo v dražbě dožínkové máje. Vstup na akci je zdarma. Více informací na www.jevisovice.cz nebo www.agrojevisovice.cz. 

-TIK-