Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Brána slavila své první narozeniny

Brána k dětem je název jednoho velice zajímavého obchůdku, o kterém se říká, že nákupy v něm probíhají všemi smysly. A tato Brána k dětem na Horní České oslavila v minulých dnech svoje první výročí. Při této příležitosti nabízela hostům po celý den bohatý program, jenž se nesl v duchu hlavních vizí provozovatelů. 

  • Foto: -sar-
  • Zdeněk Matuščín se svou ženou Martinou. Foto: -sar-

Od rána na vzpomenutém místě probíhaly přednášky a besedy s tematikou správného nošení dětí, kontaktního rodičovství, šetrné péče o děti i o domácnost. Stranou nezůstal ani ekologický přístup k životu.

Právě těmto tématům se Brána k dětem věnuje nejen svými produkty, ale i poradenstvím a šířením osvěty. I v oblasti bezobalového nakupování, které se stává novodobým trendem moderních ekologických rodin, je Brána v našem městě jakýmsi vlajkonošem. Proto je tolik důležité i samotné poradenství a možnost konzultace produktů.

„Není lehké mít kamennou prodejnu na malém městě v době, kdy lidé mají možnost nákupu přes internet. Jsme ale nesmírně rádi, že jsou stále tací, kteří oceňují kouzlo obchůdku, do kterého mohou přijít nasát atmosféru, osahat produkty. S výběrem jim vždy velmi rádi poradíme. Za to opravdu děkujeme,“ říká Martina Matuščinová, která spolu s manželem Zdeňkem Bránu k dětem provozuje.

Potkáváte-li na znojemských ulicích maminky s dětmi uvázanými v šátku nebo v nosítku, vězte, že mnohé z nich se úvazům naučily právě s  Martinou Matuščinovou.

Nedílnou součástí Brány k dětem jsou tedy i tematická setkání a kurzy.

Pravidelný program nabízí například hodiny muzikoterapie, jógy, ale rovněž další zajímavé akce, které umožňují příjemná setkání podobně smýšlejících lidí a dávají prostor pro inspirativní a plodnou diskuzi.

 

Šárka Novotná