Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Běsnící rockeři Lucrezie Borgie vyšilovali na zámku

Aktuální klip znojemské skupiny Lucrezia Borgia se jmenuje Marie Terezie. Natáčení se uskutečnilo na zámku v Lysicích, bitevní a milostné scény pak v Hajánkách nedaleko Kuřimi. Předcházející klip Lucrezie Borgie s názvem Krampus je už k vidění na youtube.

  • foto: Monika Baštová
  • foto: Monika Baštová
  • foto: Monika Baštová
  • foto: Monika Baštová
  • foto: Monika Baštová

„V překrásných zámeckých interiérech v Lysicích jsme zvěčňovali scény ze života vídeňské aristokracie v dobách Marie Terezie. Nezapomněli jsme ani na záběry olivrejované rockující Lucrezie. Velké poděkování patří paní kastelánce zámku Lysice, za to, že nám tak nadstandardně vyšla vstříc a byla milá, i když musela nečinně přihlížet, jak parta běsnících rockerů z Lucrezie vyšiluje v zámeckých komnatách,“ uvedl frontman kapely Antonín Maceček.

Druhá část připravovaného klipu Marie Terezie, konkrétně bitevní a milostné scény, pak byly natáčeny v Hajánkách nedaleko Kuřimi. Střílelo se z děl, útočilo pěšmo i koňmo. A do toho se prolínal milostný příběh mladého rekruta a jeho milé, kterou zahrála Lenka Burdová.

„Odvážného rekruta ztvárnil mladý švarný Štvanec Michal Kacetl z Mackovic, takže skoro Znojmák. Jemu bych chtěl věnovat speciální poděkování za všechny bojové, kaskadérské i milostné scény, které absolvoval neohroženě, bez dabléra, a bylo-li třeba, i opakovaně. Šikovný to jinoch,“ doplnil Antonín Maceček.   

 

-TIK-